•  
  • Glukosamindosering Hem
  • Köp glukosamin
  • Privacy
  • Sitemap

Stevia sötningsmedel ger alla chans att njuta av godis

Jag startar med Stevia sötningsmedel på grund av att så många folk har ofördelaktig erfarenhet av det naturliga sötningsmedlet Stevia. Det har bismak, smakar dåligt alternativt smakar lakrits. Hur mycekt man än sötar blir det inte sött.

Detta beror på en enda sak – dålig kvalitet. När företagten köper Stevia så kostar det som rent pulver mellan några hundra kronor och flera tusen kronor. Det har limiterad löslighet i vatten.

Endast ett fåtal växtvarianter smakar bra – men kostar då tusentals kronor per kg. Ofta är minimibeställningen så stor att små företag inte har råd. Endast ett fåtal leverantörer – mindre än en handfull – ligger i spetsen och har växtvarianter vilka ger en välsmakande sötman. De flesta Steviasäljare vet inte ens vilka dessa bolag är.
Resultatet utav detta är att 98Procent av alla stevia som säljas är den billiga Stevian av låg kvalite.

Den som vill smaka en premium kvalitet Stevia kan handla Stevia sötmedel på denna länk.

sötningsmedel

Stevia sötmedel är toppen för alla målgrupper som vill undvika strösocker/kolhydrater/blodsockerpåverkan eftersom det varken innehåller kolhydrater eller några som helst kalorier.

Stevia sötningsmedel är ett utmärkt val för den som inte vill ge upp godis men gärna undviker alla de dåliga påföljderna som kolhydrater för med sig. Att vilja hålla sig ifrån socker är vanligt och anländer ur fler än en motiv.

Sockersjuka är en sjukdom som i själva verket består av många olika varianter, men framförallt av ett par olika typer som enkelt egentligen heter typ 1 och typ 2 sockersjuka. Det latinska namnet för sockersjuka är sockersjuka mellitus som betyder något i stil med «det som håller igenom med smak av honung». Tidigare kallade man diabetes för sockersjuka, ett begrepp som somliga ännu använder sig av också man hör ordet allt mer sällan, men rent medicinskt är det fel benämning.

Vad som händer i kroppen när man har sockersjuka har att göra med insulinet. Insulinet är det som gör att kroppen tillgodogör sej energi med god fördelning och lider man av typ 1 sockersjuka så producerar kroppen inte egentligen med eget insulin. Man känner sej då less, törstig och börjar dofta aceton. Man håller också kvickt dra ned i kilon. Art 1 sockersjuka är ett livshotande tillstånd om det inte behandlas. Det är också kroniskt så har man en gång blivit art 1 diabetiker så är man det för resten av livet och får ta insulinsprutor 4 gånger om dagen.

sötningsmedel

Art 2 sockersjuka är en mildare form och drabbar oftast äldre, överviktiga personer, samt är man rökare föreligger en större risk att drabbas. Då är det vanligtvis inte insulinbrist som är problemet, men andra former av insulinkänslighet. Detta brukar man kunna få rätt på med hjälp av en kontrollerad diet, viktnedgång och eventuellt botemedel.

Är man insulinkänslig så bör man vara försiktig med socker då en insulinkänslig anatomi inte hanterar det som en vanlig anatomi gör. Det innebär såklart inte att man vill sluta äta godis samt idag finns det val allmän. Stevia sötmedel påverkar inte blodsockret över huvud taget, det är ett naturligt sötningsmedel som växer i Sydamerika och i Japan utgör det 40 % av försäljningen av sötmedel. Stevia är mycket sött – ca 300 gånger sötare än kolhydrater, så bara väldigt en aning behövs.

Andra anledningar till att man vill dra ned på sockerintaget kan hava med hälsan att göra, man antagligen vill gå dra ned i vikt, eller ta bättre hand som sina tänder. Samtliga känner till ju vilken bristfällig effekt kolhydrater har på våra tänder. För vår form gör strösocker heller inga direkta under samt det blir allt vanligare att man utesluter inte blott strösocker ur sin diet, utan samtliga kolhydrater. Kroppen går då in i ett tillstånd som heter ketos samt börjar bilda ketoner som tar över insulinets jobb. Istället för kolhydrater som blir till blodsocker så blir det lagrade fettet kroppens primära bränsle. Viktnedgången blir på så fason väldigt verkningsfull, men det innefattar att man får i sig nog med fett och äggviteämne för att idas med en kolhydratfri föda.
—

LCHF sötningsmedel är räddaren i nöden när sötsuget slår till

LCHF sötningsmedel är sötmedel utan kolhydrater – alternativt med enormt en aning kolhydrater. LCHF är en förkortning för Low Carb High Fat, alternativt kolhydratreducerad diet på svenska. Det är en poppis förfarande för att gå ned i vikt samt har för många blivit en livsstilsdiet alldenstund de anser att de positiva hälsoeffekterna är så många.

När man håller på en LCHF diet så skall man undvika kolhydrater, helst helt vilket är besvärligt, men man får bestämt maximum inta 40 gram kolhydrater per dag. Däremot får man i bestämmelse äta ledigt av proteiner och fett för att dämpa hunger och tillfredsställa kroppens energibehov.

Kolhydrater finns i mycket, bröd, makaroner, ris, frukt, många grönsaker samt rotfrukter, godis m. m. Allt som kan omvandlas till kolhydrater i kroppen är förbjudet. Det man får inta är rent fett som i smör, grädde samt fläsk, samt protein som man framförallt finner i kött samt ägg. Det kan kännas motsägande att äta bacon till frukost när man vill gå minska i vikt, men följer man LCHF så är det fritt fram för det.


  • sötningsmedel
  • stevia
  • sukralos

Share This Post

  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • Pinterest

Recent Posts

  • Aromhusets Grapefrukt – Blodapelsin läskkoncentrat sockerfritt: Ren gust utan bismak
  • Aromhusets stilldrinkskoncentrat fri från socker: Nya generationens dryckesvaror
  • Aromhuset presenterar: Zero Läskkoncentrat, ett smakfritt alternativ till soda
  • Aromhuset Sockerfritt Läskkoncentrat Grapefrukt – Passion: Upplev En Klar Smak Utan Eftertoner
  • Aromhusets Sockerfria Blodapelsin Stilldrink: En Härlig Kombination av Sötma, Fruktighet och Syrlighet för Alla Åldrar

Pages

  • Privacy
  • Sitemap
  • Glukosamindosering Hem
  • Köp glukosamin
  • Privacy
  • Sitemap

Powered by glukosamindosering.se